Okulumuzun Tarihçesi

    Okulumuz, Biga Belediyesi tarafından tahsis edilen 1587 m2  arsa üzerine, Bigalı Hayırsever Dr. Tevfik BAŞARI tarafından, eşi Dr. Leman BAŞARI adına yaptırılmış ve Milli Eğitim Bakanlığına hibe eilmiştir. Okulumuz, 02/10/2011 tarihinde resmi açılış töreni yapılarak hizmete açılmıştır.

    Okulumuz tek katlı olup; Milli Eğitim Bakanlığı'nın uygun gördüğü standartlar çerçevesinde deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılmış yeni bir yapıdır.Okulumuzda 1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 İdari Oda,1 Çok Amaçlı Salon, ile 4 derslikten oluşmaktadır.

    Okulumuz ilk yıl 100 öğrenciyle başlanmış olup 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında ise okulumuzda 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı ,5 Kadrolu Okul Öncesi Öğretmeni ,4 Yardımcı Personel ile 1 Aşçımız  bulunmaktadır.

    Okul bahçemizi düzenleme çalışmaları yapılmış olup çim alan ,kum havuzu, mini hayvanat bahçesi ve oyun parkı yapılmıştır.Gürültüden uzak,ulaşımı kolay,modern eğitim imkanları ve pozitif atmosferi ile okul öncesi çağı çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabilen özelliklere sahiptir.    



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 8  kişi beğendi